Blogien bannerit/ulkoasut

HINNASTO


I. Banneri,  2-5 e
Työ sisältää vain bannerin eli ''kuvan blogin yläpuolella''. Tilaus sisältää copyright -bannerin ja vesileiman.
II. Banneri sekä siihen sopiva hienosäätö, 5-10 e
Tämä osio sisältää siis bannerin ja ulkoasun hienosäädön banneriin sopivaksi + tausta. Eli periaatteesa tämä työ on pelkkään banneriin verrattuna laajempi ja tekee ulkoasusta ''spesiaalimman''. Työ ei kuitenkaan sisällä koodeja (paitsi tarvittavat) tai muiden alueidein paitsi ylätunnisteen muokkausta. Tilaus sisältää copyright -bannerin/vesileiman.
 III. Koko ulkoasun muokkaus ja koodaus 10-15e
Tilaus sisältää siis koko blogin koodauksen, ylätunnisteen ja muut tarvittavat grafiikat - koko homma siis.


LUE MYÖS TÄMÄKun teet tilausta sinun täytyy täyttää tilauslomake <- klikkaa. Jos kuitenkin haluat antaa minulle täysin vapaat kädet ei tätä lomaketta tarvitse täyttää. Anna kuitenkin perustiedot (blogin osoite, nimesi, blogisi nimi, maksutapa). Lomake antaa suuntaa minkälaista suunnilleen juuri sinä haluat ja tähtään aina asiakkaan tyytyväisyyteen. Rahanpalautus ei yleennsä kuulu asiaan. Bannerin/ulkoasun korjaukset ovat aina ok, mutta yritän aina tarkkaan noudattaa ohjeita.

Tilauksen teossa saattaa kestää, joten olethan kärsivällinen. Yritän parhaani mukaan olla ahkera ja tehdä työn toivotussa ajassa. Kuitenkin koulu ja harrastukset vievät aikaa enkä voi tehdä kaikkea samaan aikaan, Annan kuitenkin ennusteen milloin suunnilleen työ tulee valmiiksi (5pv-2vk.).

Jokaisen tilauksen mukana tulee pieni copyright -banneri sivupalkkiin sekä vesileima banneriin.  Näitä osioita ei poisteta.

Maksu tapahtuu yleensä tilisiirtona. Annan tilinumeroni sähköpostissa. Poikkeuksia on ja voin ottaa myös maksun käteisellä henkilökohtaisesti, jos siitä erikseen sovitaan ja välimatka ei ole pitkä. Huomatkaa, että maksullisten tilakusien kohdalla voidaan neuvotella ja maksutapa voi olla jokin muu ei rahallinen :-) !