Mikä?

Artso on erillaista grafiikkaa tarjoava pieni sivusto. Blogien grafiikkoihin tutustuin monta vuotta sitten ja siitä alkoi pienien tilaustöiden teko oman blogin ohella. Tätä pientä grafiikkapajaa kutsuttiin Blogifiksaajaksi ja sitä nimeä olenkin kantanut hetken mukanani Artsoon asti. Monien eri grafiikka- ja koodaussivustojen innoittamana halusin perustaa oman sivuston, jossa on kaikki mitä minulla on vaan tarjottavana. Blogien grafiikka, valokuvaus ja videoneditointi ovat olleet aina intohimo.

Nimeä mientin pitkään ja halusin jotain omalaatuista. Päädyin lopulta varsin unikkiin vaihtoehtoon, Artsoon. Siinä yhdistyy sana ''art'' sekä ''so'' kuten nimeni kaksi ensimmäistä kirjainta. Eli se ei ole täysin merkityksetön tai kiraimilla leikitelty nimi.

Tämä sivusto on vasta alkutaipaleellaan ja se tähtää huolelliseen lopputulokseen. Suuret asiakasmäärät eivät siis ole tähtäys näin aluksi tai suuret voitot, vaikka tilauksista veloitankin. Hinnat olen asettanut mahdollisimman rehdeiksi ja niistä voidaan aina keskustella. Pieni näkyvyys ei kuitenkaan ole pahitteeksi ja yhteistöitä otan vastaan (sofkulen@hotmail.fi).  Toivottavasti löydät jotain kiinnostavaa harrastelijan grafiikkasivuilta!